Såhär har mitt liv sett ut det senaste :) Jeans, keps, sopsäckar. Tänk att jag snart står i den här hissen med stora kartonger för att flytta ut. Och på tal om det så är det en del som undrar vad vår plan är nu, varför vi sålde osv. Såhär: Jag älskar vad vi har skapat, lägenheten är det tuffaste vi bott i, älskar arkitekturen och jag gillar Vasastan. Men vi saknar ärligt talat vårt gamla område. Det var väl inte därför vi sålde, men det är absolut en av anledningarna. Den mest ärliga anledningen är att vi såg marknadens topp (tror vi?), den började gå ner lite redan innan vi hann publicera annonsen, på visningsdagen hade räntehöjningen kommunicerats och vi bestämde oss där och då för att sälja. Planen nu? Vi vet inte. Vi kanske avvaktar och håller tummarna för att priserna går ner, hyr något så länge. Eller så köper vi något om vi hittar rätt på denna röriga marknad och ett fullproppat Hemnet. Vi kanske åker till Mallorca? Ja ni hör... Det är väldigt oklart. Likaså min business situation som inte är spikad. Dock skönt att Billie är så liten och inte påverkas av situationen just nu. Vi kommer ha bestämt oss väldigt snart så Prinsessan Billie får en härlig höst. Vi är också mitt uppe i bröllopssäsongen - TJOHO!!! - och jag är precis i startgroparna med att boka vårt eget bröllop efter många månaders väntan och velande. Men innan vi ger oss in för mycket i det håller jag och Johan på att sätta ett toastmasteri vi ska genomföra om två veckor. Otroligt peppigt! Jag såg denna dukningen på Åhléns för några dagarna sedan och blev så inspirerad av blomdekoren. Jag undersökte såklart konstruktionen och lösningen är att lägga en frigolitskiva ovanför ett bord och sedan trycka i blommorna genom duk och frigolit. Älskade detta fat i samma veva. Från SERAX som har massa vackra ting till dukning. Billie blir roligare för varje dag och bara senaste veckan har hon blivit så sjukt stor. Ser ni på denna bild? Hon är lixom en stor tjej nu som pratar som om det inte finns en morgondag och låter som en apa (Billie kind of apa) lite hela tiden. Vi har också blivit med ny kokbok! Ingen mindre än Sedirs 'Processen'. Man är ju besatt av honom på Instagram och nu står han så fint i vårt kök. Dessutom den snyggaste kokbok vi har. Denna lax var ingenting från hans bok utan något vi fann på hans Instagram. Hur gott låter det inte med "sashimi-lax i salt, socker, grapefrukt, timjan, dill och rosmarin" Recept här! Johan gjorde en sparris- och rädisesallad till. Så enkelt, men så gott med lite olivolja, parmesan och pinjenötter. Laxen serverades på fat med dyr (god) olivolja, färska örter och lite citronzest. Magi på tallrik. Tack Sedir för detta! Och ni som påpekat att Billie verkar vara en retsticka i litet format. Det är så sant. Vår lilla karaktär som älskar att reta sin mamma lika mycket som hennes mamma älskar att retas med hennes pappa. Att avsluta dagen med några glassar har varit ett måste det senaste för att känna att man lever efter en dag med bus-Billie. Arnes saltlakrits och Anres brynt smör är en fröjd för själen. Mumsiga, men inte för mäktiga. Det va lite från veckan. Ska uppdatera er om helgens bröllop ikväll. Puss!