Billie har vaccinerats. Inte fattade hon det här precis innan hon skulle få syn på sprutan och mammahjärtat värkte så dant. Grät som en liten stucken gris och jag likaså. Men lämnade vaccinationen som en king. Vi har käkat korvsallad. Alltså lite "tager vad man haver". Vi stekte en god köttig chorizo, rostade kikärtor i ugnen, hyvlade goda gransaker fint och gjorde tomatsallad med zhuccinispagetti. Till detta en god örtolja och fräsch yoghurtsås med smak av citron. Jag har varit och spelat padel hos min syster som tillsammans med sina kompanjoner öppnat upp CPN ute i Norra Djurgårdsstaden. HELT MAGISKT. Dom har restaurang med livets meny med spanska influenser och fina priser, goda drycker att skåla med efter en bra timme på banan och mysig servering där man kan sitta och jobba. Billie har fyllt 3 månader. Och hon är fortsatt livets goaste unge. Visst, hon har sina dagar när jag bara vill falla ihop i gråt, men oftast är hon ganska enkel att förstå och går att låna bort till barnvakt utan problem. Hon tar nu 1 flaska om dagen och det gör vi för att vi vill att hon ska gilla flaskan när vi väl ska låna bort henne en längre stund. Vi har hängt på ZINK och druckit bubbel och käkat chark ett flertal gånger. Underbar uteservering och personal! Och väldigt goda kroketter fyllda med chark. Vi har haft några sömnlösa kvällar med en liten busråtta. Utan anledning. Bara inte helt till freds med situationen. Men söt är hon. Vi åt sushi igen för första gången på flera år. Vi föråt oss när vi bodde på Kungsholmen och åt ESA Sushi 3 gånger i veckan. Det var gott igen!!! Hallelujah! Jag har hittat nya favoritglassen från Magnum. Aldrig tidigare har jag haft en favoritglass från trista Magnum, men den nya Double Gold Caramel..... Den är det sjukaste ever. Och Johan bjöd på livets gröna sallad nu bara här om dagen. Det är SÅ MÅNGA som har frågat om denna sallad och vill ni veta vad som är i? Viktigt innan ni läser: En sallad blir god, matig och kul om man skär, strimlar och hackar på olika sätt. Och med kärlek. Hyvlad gurka Krispig sparris snabbt kokad i vatten (mycket!) Ruccola Små kapris Zhuccinispagetti (mycket!) Sugarsnaps Rödkål Fetaost Och på allt detta en örtolja han gjorde på alla goda örter vi älskar. Olivolja som bas och massa syra i. ÖS PÅ salladen. Ät som den är eller ha som oss på lite serranoskinka eller som andra dagen krispigt stekt falafel.