Jag och Amina hade smart nog bokat in en sista klipp och sling inför förlossningen redan i februari typ. Jag fixade även håret tätt inpå Billies förlossning och det var golden. Att vara fräsch är svårt efter en förlossning, men att vara lite fin i håret väger upp starkt ändå. Det blev lite kyligare och några ynka cm kortare. Nu känner jag mig redo! Men vi diskuterar fortfarande om jag inte bör vara mörk? I så fall blir det till hösten. Amina tycker jag är kaxigare i mörkt och kan vara beredd att hålla med henne. Ska ni piffa inför sommaren - in på Bangerhead och försök hitta en tid hos solstrålen Amina. Efter frisör och att jag gjort min sista dag på jobbet tog vi en vända in på systemet, köpte bubbel och åkte bort till Vasastan för att checka in Vickan och Vincents nya lägenhet. Det är deras första bostadsrätt (snacka om att tajma marknaden fint!) och jag kände pirret jag själv kände när jag köpte min första. Men firanden tog inte slut där. Efter lägenhetsvisit åkte vi vidare till Torsplan där vår otroliga vän Fabbe och brorsa har öppnat kvartersbutiken vi alla vill ha runt hörnet. Och vi var där för pre-opening-firande. Nordish är en butik fylld av lokala produkter och hemlagad mat gjord på närproducerade råvaror, och med en kaffedoft vi alla vill befinna oss i. Öppet från tidig morgon för att vi kan kunna gotta oss i nybakat bröd och dagens första kopp - och vidare öppet till 21:00. Så är även ett solklart val när AW-suget kickar in. Billie var det only kid och älskar ju det upplägget. All uppmärksamhet till the one and only är precis det hon känner. Bakom henne ser ni det aktuella bowl-utbudet och Bönor och Sparris blir det för mig nästa gång. Kika in Nordish på Instagram - såg crowded ut igår vi öppning! Väl hemma igen stod ett paket utanför dörren fyllt med El Taco Truck-produkter, och jag dog såklart för kepsen. Allt från El Taco Truck är favorit hemma hos oss - deras tacokrydda är så mycket mer "kryddig" och inte sådär söt och billig i smaken som övriga tacokryddor i butiken är. Tips tips! Men denna kväll skippade vi taco då vi hade bestämt att testa på TikTok-trenden "Big Mac Taco", och min herre så gott det blev. Vi gjorde egen Big Mac-sås (min utan saltgurka i) som var allt jag drömt om... jag som inte gillar så många såser.