I förra veckan var jag på lunch på SOLEN med Nespresso som precis släppt årets limiterade julkollektion. Det skulle ju firas och smakas! Man älskar ju julkaffe. Och årets smaker: Festive Black Double Espresso, Frosted Caramel Nuts och Seasonal Delight Spices. Min stora favorit blev Frosted Caramel Nuts som jag alltid vill finns i sortimentet, men jag vet inte hur Nespresso brukar göra efter varje säsong? Har ingen minne kvar... Jag drömmer fortfarande om Nespressos Rolls Royce - Vertuo Creatista. MUMS! Hamnade vi ett urmysigt bord tillsammans med några jag känner sedan tidigare - underbara Sandra, Siri och Pinar. Personer som jag blir inspirerad av. Först fick vi SOLENs svar på ostfondue - en riktigt ostig pizza. Till varmrätt min favoriträtt: Gulasch. Denna variant var otrolig. Såklart! Bra rostad paprika i stora bitar, trevligt med bread crumbs, så salt och god. Är SOLEN det finaste vi har? Helt kär i denna restaurang. Vill gå hit snarast med bästa vänner. Efterrätt i form av den allra finaste chokladkaka. SER NI SKÖNHETEN? Tyvärr äter ju jag mjölkfritt atm pga Charlies allergi (hon mår piss när jag äter mjölkprotein........), och när jag fuskar försöker jag att inte fuska på alla fronter. Men smakade och mmmmm. Pssst! Följer ni inte Pinar måste ni göra det. Hon är världens goaste tjej och ALLT HON GÖR är så så vackert? Hej Hej!