(OBS! Vår lägenhet är utlånad nu framåt, så tyvärr inte fritt fram för inbrott) I torsdags sa vi hej då Stockholm på ett tag och hej Linköping för några timmar. Och vidare därifrån med tåg ned till Köpenhamn, där vi 05:00 satt med varsin juice i handen i väntan på vårt morgonflyg till Mallorca. Vi ska bo här nere i några veckor och jobba från värmen. Ingen av oss var lediga i somras, så vi kände att Mallorca-kontor kunde trösta oss lite. Vi flög på rekordtid ned, tryggt och corona-säkert med SAS och när vi landade välkomnades vi av mam och pap, med megafrulle inkluderande svenskt bröd och svenska bullar från det nyöppnade stället "Palma Bread". Ett supernice bageri som placerat sig granne med oss här på Mallorca. MEN SNÄLLA! Stekt ägg och färskpressad apelsinjuice. Såhär ska jag alltså starta dagen i några veckor. När vi spenderar så mycket tid på Mallorca som vi brukar måste vi se till att inte äta ute varje lunch och varje kväll, så första middagen lagade vi hemma i lägenheten, packade upp och fick vara sådär mysigt trötta. En het korvgryta i tomat med hasselbackspotatis, sallad och aioli. Mamma och pappa är nere på Mallorca i några dagar tillsammans med oss, så nu i helgen passade vi på att åka runt och reka lite wedding locations. Herregud det finns så många att detta blir ett svårt beslut. Vi måste börja reka nu, så får vi se när vi lyckas bestämma oss. Men en sak som är säkert det är att det blir FEST och att alla våra gäster ska få uppleva så mycket av Mallorca som möjligt. Vi spenderade hela lördagen i områderna kring Deia och Soller, så självklart blev det lunch på vårt favoritställe Ca's Patro March. En av öns mysigaste restauranger, som inte bara är Instagram-vänlig, utan serverar också galet god fisk. Det tyckte även Timbuktu som satt i bordet bredvid. Mycket kändistätt på Mallorca nu för tiden. Vi delade på en marulk med pommes, fried squid och heta räkor med vitlök. Räcker gott och väl till fyra personer! Ovan har ni en oerhört irriterad Henrietta också. Vi samlade våra bröllopstankar över vår bit mat, men jag blir alldeles SKOGSTOKIG på Johans sätt att se på vissa saker kring bröllopet, och sättet att förmedla tankarna. Men men... Detta är väl bara början på kaoset med två bridesillas. I lördags kväll tog vi bilen bort till Puerto Portals för en middag på Ritzi. Underbart att man inte behöver boka bord på Mallorca just nu. Vi är ju vana vid restaurang-kaos under sommarmånaderna, då vi oftast är här. Vi började med att dela på lite vitello tonato. Slurp! Jag och mammsen <3 Jag tog en pasta med räkor och med smak av havet. Superkrämig! Och mamma en risotto med ragu. Supermysigt och lyxigt en lördagskväll i oktober. Igår, söndag, fortsatte vi biläventyret runt ön för att hitta balla ställen att ha bröllopet på. Inte mycket till vinst denna dag, men herregud så mycket vackra hus vi istället hittade. Jag började planera en flytt i huvudet, och ett bankrån på samma gång. Nu är det måndag och jobb precis som vanligt, bara att jag nu ska äta min lunch i solen och 25 grader. Vi hörs sen! Jag har ett sååååå sjukt roligt projekt jag ska berätta om som jag tror ni kommer att älska. Puss.