Dagen efter nyårsafton var vi trots allt uppe med tuppen och var alla goa och glada under frukosten. Det ingår a la carte-frulle på hotellet, vilket alltid känns så lyxigt, och jag kickstartade dagen med en gurkmejashot och musli med frukt. Resten av dagen chillade vi bara runt på hotellet, badade en hel del och spelade kort. Här har vi Lykke! Till lunch blev det halloumisallad för min del, som var himla god med massvis av couscous, pumpa och rödbetor. Ingenting att klaga på! Det är rätt svårt att försöka avstå från den goda nasi gorengen de har här nere på Bali, men ibland måste man låta munnen och magen vila. Det fick den denna lunch! På kvällen blev vi upphämtade för att ta oss utanför hotellet och testa på vår allra första Warung, vilket är ett namn för en mindre familjeägd restaurang eller café i Indonesien. Det har sagt att det där ska bjudas på en matupplevelse och the real Bali. Jag och Johan delade på fem olika rätter och en av favoriterna blev dessa friterade majsplättar som vi doppade i en söt-het sås. Hej älskade gänget! Asgarv dygnet runt med dessa galningar. Och dessa ribs blev de största favoriterna runt hela bordet tror jag allt. Bali Belly? Nopps! En mycket fräsch warung. Vips så blev det dag 3 och hälften av oss drog iväg på ett heldags båtäventyr inkluderande snorkling. Filla, Fabian och Lykke bland annat, och de som inte följde med tog en mysig dag i Ubud istället. Här sitter vi och väntar på båten som skulle ta oss ut till ön Nusa Lembongan. En skräckresa sett till illamåendet som var konstant i en hel 1 timma. Väl framme på Nusa Lembongan kom en ung härlig kille och hämtade upp oss med sin truck och vi drog rakt över ön över till den norra sidan som skulle bjuda på bättre snorkling. Vattnet var kristallklart. Och vissa (läs alla) var större fiskar än mig. Det var lite maneter i området och jag har ju varit med om en manetincident en gång på Mallorca, som gjort att jag lätt blir väldigt obekväm kring maneter. Efter några timmars snorkling blev vi körda till ett Beach House och beställde in vårrullar till förnagg. Vad gillar ni bäst - friterade eller vietnamesiska vårrullar på rispapper? Och så tog jag en nasi goreng till lunch. Tyvärr den sämsta jag ätit på Bali hittills! Lite smaklös, vilket man inte är så vad vid här. Allt är ju så gott kryddat och har en bra hetta, men inte denna babes. Efter lunch slängde vi oss i stora läskiga vågor och sedan var det en sömning resa hem. Somnade var och varannan minut sittandes. Två fina dagar på Bali. Nu i skrivande stund har jag precis anlänt till Ubud och LOVE THE SHIT! Hörs imorgon.