INGREDIENSER för 4 port. 600 g salsiccia eller chorizo (vi tog denna kväll en salsiccia med en touch av chili) 1 paprika, skuren i bitar 3 vitlöksklyftor, hackade 1 gullök, hackad 1 pkt tomatkross 1 pkt små tomater, halverade 8 potatisar, halverade 1 msk tomatpuré 1 dl vitt vin 1 tärning grönsaksfond Svartpeppar och salt Oregano Vitpeppar 2 lagerblad Stek lök, vitlök och låt bli mjuk. Stek korven och i slutet - i med potatisen och låt den gotta in sig i korvens fett. Mums! Rosta paprika på sidan av i torrpanna så den blir ordentligt rostad. I med tomatpuré i korv- och potatispannan, och låt det rosta upp. Tillsätt krossade tomater, lagerblad, vitt vin och grönsaksfond. Låt koka ihop. Krydda med svart- och vitpeppar, salta och oregano. Tillrätt paprikan mot slutet när du tycker grytan smakar fint. Den får nämligen inte bli saggig! Riktigt gott att toppa med färsk persilja och lite rivet citronskal på slutet också om ni har. Puss!