I fredags lagade jag och Johan en helt fantastisk måltid: Torsk och broccolipure med broccolisallad. Många frågade om recept på Instagram, så nu ska ni få det! Börja med att snabbrimma torsken: 1 liter vatten och 1 dl salt. Blanda till saltet löses upp och låt ligga i 20 minuter. När den är klar: Torka av på hushållspapper och lägg torsken i en ugnsform med pressad citron, olivolja och Cayennepeppar. Baka i ungen på 50 grader - tar cirka 45 minuter. Det är dags för lite pure: Snabbkoka broccolin med salt. Ta bort stammen, för den ska bli sallad. Låt broccolin koka i cirka 2 minuter. Släng ned den snabbkokade broccolin i mixer tillsammans med 1 grön chili. Mixa. Släng sedan ned 1 burk creme fraiche, 1 pressad citron, 1 msk dijon senap och 100 gram smör. Mixa mixa mixa tills den är slät. Smaka av och peppra tills du är nöjd. Se till att den är varm när den ska ätas. Firren klar och supersaftig. Jag glömde fota steget med broccolistjälken som ni ser ligger på toppen av salladen. Gör såhär: Mandolina broccolistjälken tunt. Lägg de sedan i ett vattenbad för att få den krispig och god. Sedan slänger du i den i salladen och toppa med massor av riven citron. Enkelt, matigt, snabbt och lyxigt. Puss!