Mina fina! Igår när jag kom hem önskade jag allt som inte hette korv till middag, eftersom jag och Pålle har ätit alldeles för mycket av det under vår vecka i Palma de Mallorca. Till frukost la Pålle upp några slantar på sidan av den goda äggröran, till lunch fanns det såklart plats för korv, på eftermiddagen var det gott att nafsa på och till middag var det ett lika självklart tillbehör som smör på bröd. Så igår slog jag och Johan till på en extremt god och vegetarisk rätt: Rostade grönsaker med yoghurtdip och pita. Inte så tråkigt som det kanske låter vill jag lova. Innehåll som ALLT ska läggas på ugnsplåt: Kikärtor kryddade med vitlök, paprikakrydda, chili, salt Grönkål, olivolja och salt Jordärtskocka, tryffelolja och salt Sötpotatis, olja och peppar Gul lök Blomkål, olja, salt och chili Paprika Allt ska in och rostas ordentligt i ugnen, men kom ihåg att alla ingredienser ska vara inne olika länge. Tadaaaa! Blanda ihop allt rostat och addera lite extra tryffelolja eller bara vanlig god olivolja. Toppa sedan med chimichurry eller en sås på turkisk yoghurt och pesto. Både blir asgott. Käka med pitabröd och var nöjd.