GOD MORGON! Ny vecka, nya tag, och jag tänkte inspirera till en himla god vegansk måndagsmiddag. Jag blev ju helt frälst i en vegansk sallad på det balla haket Eat by Chloe i NYC förra våren när jag var där och jobbade med Kahlúa. Alltså helt FRÄLST! Så nu förra helgen så försökte jag mig på en kopia av denna rätt som blev riktigt jäkla god. Ni borde testa och receptet kommer här: 1 paket "Hot" Vego Chorizo från Garant (gjord av bondböna och svamp) Paprika Gullök Vitlök Paprikapulver Tomatpure Soja Shirashamayo Små heta peppers Koriander Nachos Quinoa Grönsaksbuljong Vit eller rödkålssallad Guacamole your way Salladsblad Till Pico Di Gallo: Tomat Gurka Silverlök Lime 1. Hacka korvet smått smått smått. Likaså paprikan, gullök och vitlök. Stek detta hårt ihop med tomatpure och addera paprikapulver, soja och shirasha. Se till att allt får fin stekyta. Salta peppra! 2. Gör en svingod guacamole, en vitkålssallad och pico di gallo. Om du vill även picklad rödlök! 3. Koka quinoan i grönsaksbuljong. Blir så mycket godare då! 4. Lägg först salladsbasen och fördela sedan ut quinoan, korvmixen, guacamolen, vitkålssalladen, nachos, pico di gallo. Och toppa med koriander och shirashamayo. Så enkelt var det och MMMM så jävulskt gott det blev. Ha nu en magisk måndag!