God morgon! Måndag! Vi inleder veckan med ett kopierat recept, som jag uppdaterat, och utlåtande om denna omtalade efterrätt som Mr. Ingrosso inspirerat till. Kanelbullekakan. Eller pudding? En galet krämig dessert som är perfekt att göra med överblivna lite kanelbullar och skapar festlig stämning utan värst mycket ansträngning. Vet att många har varit skeptiska till denna dessert sedan Benjamin lagade den på TV, men jag kan garantera ett WOW! Ingredienser: Precis som Benjamin, men jag har adderat lite och ändrat små detaljer som jag tyckte blev bättre. 8 torra kanelbullar i storlek med dom du köper på Fabrique eller Bröd & Salt. Annars ta fler! Tips: Köp gamla bullar av närmsta bageri, det brukar finnas. 4 ägg 3 dl strösocker 2 tsk vaniljsocker 6 dl mjölk 3 dl vispgrädde 200 g smör, brynt 1 msk rörsocker 2 krm salt 2 tsk kanel smör, till formen Till servering Glass 200 g smör, brynt Valnötter, rostade ETT. Skär de torra bullarna i mindre bitar och smörj en ugnssäker form. Lägg ut bullarna i formen. TVÅ. Vispa ägg, strösocker, salt, kanel och vaniljsocker fluffigt. Tillsätt mjölk, grädde och.... ...smöret som du har brynt. TRE. Häll smeten över bullarna i formen. Låt stå och dra minst 40 minuter, gärna över natten i kyl. Jag hade såklart över natten och råder er alla till det samma för en ruggigt saftig kaka. FYRA. När det är dags: Sätt på ugnen på 175 grader. Grädda kakan i nedre delen av ugnen, 45-60 minuter. Kolla efter 45 minuter med sticka om kakan är klar, äggstanningen ska ha satt sig. Ta ut ur ugnen och strö över rörsockret. Jag serverade kakan kall med vaniljglass, men i efterhand så ångrar jag mig. När vi får gäster nästa gång kommer jag att baka denna och servera den kall med varmt brynt smör + glass + rostade valnötter. Man kan inte få för mycket av brynt smör punkt. Och nötter skulle ge lite crunch vilket saknas idag. Baka och säg vad ni tyckte! Jag är ju en kanelbulletjej, så kanske är det någon som ska testa med kardemumma istället?