<p style="text-align: justify"><span style="font-family: 'Josefin Sans', sans-serif;font-size: 12pt"> </span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-family: 'Josefin Sans', sans-serif;font-size: 12pt">Ikväll slängde jag ihop en dödsgod <strong>kantarellpasta</strong> som jag längtat efter så länge. <strong>Jippie!</strong> Jag älskar när det är kantarellsäsong. Jag vill ha den fina lilla svampen i all min mat nu. Vad hade jag i denna pastarätt då?</span><span style="font-family: 'Josefin Sans', sans-serif;font-size: 12pt">Egenplockade <strong>kantareller</strong> från Hemköp - massa parmesan - schalottenlök - svampbuljong - vitlök - vitt vin - persilja - grädde och såklart rigatonis <em>(min</em> <em>favvopasta)</em> Innan maten landade på tallriken r</span><span style="font-family: 'Josefin Sans', sans-serif;font-size: 12pt">inglade jag över lite tryffelolja i såsen och efter det öste jag på med <strong>parmesan</strong> och <strong>persilja</strong> som gjorde maten både vackrare och godare. För jävla gott vare. </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Josefin Sans', sans-serif;font-size: 12pt">Nu är jag helt slut och ska kolla på Idol. </span></p>