Efter att fredagens middag skymtat förbi på min Instagram Story fylldes inkorgen med önskan om att jag skulle dela receptet. Absolut! Här kommer receptet på min "Kålsallad med ingefärasås och kyckling a la Icha Icha" på en höft: ingredienser kyckling/ kyckling (gärna lårfilé), soja, sesamfrön, oystersås, fisksås, honung, salt, peppar, cayenne, chilimajo och vitlök. gör/ gojsa ihop allting till en marinad och låt stå i minst 1 timma i kylen. Stek sedan kycklingen (eller tofun) hårt och låt det bli saftigt. ingredienser ingefärasås/ ingefära, morot, kycklingsbuljong, honung, risvinäger, fisksås, soja och ostronsås. gör/ Koka upp kycklingbuljongen och mixa det med morot och ingefära i en mixer. I med honung, soja, risvinäger, fisksås och ostronsås efter smak. ingrendienser sallad/ svartkål + olja, vitkål + rödkål + lime, broccoli + vitlök, edamamebönor, koriander, soja, chilimajo. gör/ Släng in svartkålen i ugnen med salt och olja och ta ut när den börjat bli lagom krispig. Men låt det inte bli som chips! Stek broccolin och vitlök i stekpannan tills det fått fin färg, men låt krispet bevaras. Strimla vit- och rödkål tunt och låt det stå i durkslag en stund. Innan det ska serveras - på med salt och lime. Efter det är alla delar klara och det är bara att putta i det i en fin skål efter behag och önskad look. Glöm inte koriander extra massa.