Den här bilden och Halloumi Stroganoff ser ju verkligen inte aptitlig ut, men tydligen tyckte många det på Instagram, så jag delar receptet här så ni kan laga ikväll. Den är svingod och perfekt att äta för en "gillar inte vego-person". Jag tänker om ni har någon motstridig där hemma som bara vill äta kotletter. INGREDIENSER: Halloumi 2 burkar (konserv) med körsbärstomater Ris av kikärtor - från Zeta 5 soltorkade tomater 1 Gul lök 3 vitlöksklyftor Basilika Salt och peppar Olivolja Gör såhär: 1. Stek lök och vitlök i olja 2. När den är mjuk och go slänger du i soltorkade tomater och låter det steka samman 3. I med plåtburkarna med körsbärstomater 4. Jag öste öven i lite vin och lät sedan koka i 30 minuter 5. Stek hallumin i "falukorvsstavar" hårt 6. Släng ned dem några minuter innan servering, salta och peppra toppa med basilika 7. Zetas nya kikärtsris som jag länkat bland ingredienserna är sviiiingott!!