Revben från ICA signalen (ett måste för ribs i Linköping) med tomatsallad, kex & ost. Det här är fredag, Linköping & 90-tal. Grillade burgare på entrecote och så toppade jag med söt lök, ostdip & krispig gurka. Kall pasta med pesto, kapris, soltorkade tomater, god olivolja, pinjenötter, zhuccini och så chark on the top. Så mumsigt! Shaksuka. Klassisk variant. Toppad med persilja. Och vitlöksbröd on the side. Vi brukar ju göra korv eller ost på, men denna vecka fick det bli vego. Jag hade egentid hos min vän Carro där jag bjöds på syrlig, krispig & god asiatisk räksallad. Så fräscht till lunch nu när det är SÅ SJUKT varmt. Vi har fikat så dant, för vad gör man annars när klockan slår 15 en sommar? Alltid eftermiddagsfika! Simons Rosteri ovan & där beställde vi en brownie med kolakräm, kardemummabulle & mozzarellasmörgås att dela på. Mitt favoritställe för fika när jag är i min hemstad. Nu på landet går vi loco på mat & lovar mycket receptinspo kommande dagar.