Min underbara helg började i fredags när det ringde på dörren vid 20.00 och ett gäng skitpapper stod och väntade utanför dörren. I sällskap med Johanna och Evelyn som kommit upp med kvällståget från Linköping. Tjejhelg börjar NU! Och Johan lämnade för en grabbhelg i Aten. Jag bjöd på asiatisk biffsallad, och vet ni vad jag gjorde? Jag älskar ju rostad lök, men hade ingen hemma, så jag gjorde egen rostad lök. Superenkelt och så gott! Vips så blev det lördag och vi började med äggröra och avokadomackor hemma, innan vi tog oss ut på stan för shoppeliopp i reagalna Stockholm. Vi började med att gå och shoppa min favoritshot i Östermalmshallen. Dyr som satan men älskvärd som attan. Jag hittade detta underklädesset från COS, som jag nu slagit till på. Blev också förtjust i denna halsduk från Acne, men inget köp. Vid lunch hoppade vi in på Urban Deli för bubbel-lunch i baren. Vi beställde in flera smårätter att dela på och snackade bröllop och bröllop. Evelyn ska nämligen gifta sig i juli och denna eftermiddag var tillägnad detta och hennes klänning. Mig i action. Förresten så var Urban Delis Gyozas helt magic. Råbiffen vet man ju sedan innan är himmelriket. Efter luncher mötte vi upp Anna, som precis som mig och Johanna ska vara tärna på bröllopet, på By Malina för klänningsbonanza. Det var så sjukt mysigt och WOW-igt att titta på när mina bästa testade klänningar. Det känns helt galet att hon och en av mina äldsta killkompisar gifter sig i sommar och att jag ska få stå som tärna. Och toastmaster tillsammans med Johan. Hihi. DOCK så blev vi alla chockade och besvikna över upplägget och personalen på By Malina. Så tråkigt. Jag som trodde att testa bröllopsklänning bara skulle vara härligt, mysigt och peppigt. Vi rundade av dagen på stan med intensiva diskussioner och snacks på Hillenbergs. Går ni dit måste ni beställa padrones och deras chips med tryffelsås och gruyere. Klockan åtta var vi ombytta och klara och uppe på våning 17 på Restaurang TAK. Vi tog in två stycken förrätter att dela på. Dels denna biff tataki med gurka och ägg. Supergod! Men den slog inte denna underbara tallrik med kammussla, savoykål, friterad grönkål och brynt smör. Den var något över det vanliga. Hej Anna och Johanna! Varmrätten då? Helt fel och inte alls bra. Senast jag åt på TAK lämnade jag såååå nöjd och glad, med både mat och personal, men denna rätt (som de kallar Chirashisushi)platsar inte på TAK och är långt ifrån värd 245 kr. Jag gör en bättre asian bowl hemma i mitt kök. Inte OK TAK. Men en underbar kväll hade vi och resten av natten spenderade vi på Bardot. .... och någon timma hemma i min soffa. Det blev söndag och vår sista tjejhelgsdag. Vi började med frukost på Wienercaféet. Och sedan spenderade vi dagens timmar inne på Filippa K och Eataly. Jag avslutade helgen med att göra salsicciapasta och mys med en trött och bakis Johan. PUSS.