Vår näst sista dag på Bali och i vårt kära Canggu inledde vi med en riktig pang-brunch på Copenhagen några medan nedanför vår gata. Man valde tre små-tallrikar för cirka 30 kronor som tillsammans blev en perfekt lagom stor brunch/frukost. Jag tog äggröra, drakfrukts bowl och ett superkrämigt bananbröd. Hit måste man gå tycker jag! Så mysigt ställe, roligt koncept, billigt och supergott!! Deras surdegsbröd var top notch. Vi fortsatte dagen på SPRING SPA, ett favoritställe, där jag tog en 60 minuters Balinesisk massage. Hårt som attan, men kände mig som en ny människa efter. Ut på stan och hittade livets sommar brand SIR the label, från Australien. Jag ville ha allting jag testade, men lite dyrare. Vi åkte till beach cluben The Lawn för att checka in det. Och för att dricka kokosnöt och ligga och mysa på gräset i några timmar. Och när det närmade sig solnedgången lämnade vi The Lawn för att dricka drinkar på den bättre beach cluben La Brisa. Det är om ni frågar mig! Så mycket hippie vibes, snygg interior och härlig stämning. Finns alltid plats för alla också. Vi fick ingen sittplats, men hoppade upp på bänken och fick plötsligt bästa plats av alla. Vi satt mest tysta och glodde ut, men tog oss även tiden att reflektera över året och vad som komma skall. Kan 2020 slå 2019? Yes. Det ser ut att bli ett superår och vi båda är så motiverade att göra det till det också. På kvällen blev det middag på MASON, som var wow wow wow! Det är en systerrestaurang till Fishbone Local som jag skrivit mycket om tidigare här i Canggu, men denna mat var till och med snäppet vassare. De har också massa plockmat vilket är det godaste och mysigaste vi vet. Vi tog fläsk med en gremolata, sparris + parmesan, tomatsallad, blomkål med granatäpple samt rökig hummus med flat bread. IMORGON får ni ta del av mina sista tips från Canggu och Bali. PUSS!