Påskdagen inledde jag med en STORMIG löptur längst med vattnet. Det var utan tvekan en av de jobbigaste turerna någonsin, men värt det när jag väl landade hemma. Vid 13 åkte vi in till Palma City för lunch tillsammans med hela familjen på restaurang UMBO. På utsidan känns det lätt turistigt, men låt dig inte luras. Inte en enda svensk och typ bara spanjorer. Här är det mindre lunchrätter som serveras och vi började med tonfisk. Och gick sedan på en magisk burrata, saftiga (!!!) chicken wings och det bästa - patata bravas. Skulle kunna svepa två skålar för mig själv. Jag är egentligen inte ett mozzarella / Buffelmozzarella fan (tycker det smakar nada) men med bra sås och fix runt om kring så kan jag älska det. Jag Vickan och Alex. Mina bästa vänner and sisters. Inte slut än! Angus beef med tryffelost och dumplings fyllda med beef och liggandes i sky. Och så avslutade vi med ett chokladägg och snickersglass. Vi delade på oss på stan och jag och Alex hittade en himla ball butik mitt i bland alla gränder - Sluiz. Allt ifrån lyktor och fat i Ibiza style. Till fuck off muggar - och inget för en överdriven peng. Flera fina skor också som låg på en prislapp runt 800 kr. Vi alla slöt sedan upp på våra vänners champagnebar Zonasander som ligger mitt i stan. Massa god dryck såklart, men här bor också väääärldens sötaste vovvar. Här ser ni Märtha <3 Och världens bästa pappa har vi här! Så rolig på ett sätt som inte går att förklara. De som känner pappa vet att han är speciell och askul <3 På kvällen hade mamma och pappa bokat bord på Bahía Mediterráneo - en restaurang med världens view över Palma hamn. Dressad i helbiege. På sommaren har de a la carte, men denna kväll var det en satt meny. Inte mig emot! Först fick vi in en seabass med blomkålskräm, som bara smälte i munnen. Där efter en potatissoppa med pocherat ägg och massa tryffel.... Wow wow wow! En favorit hos både mig och Johan. Och den rätt jag gillade minst var denna sparriskrämen med spansk skinka. Jag har svårt för alldeles för moussiga saker. Tyvärr! Till varmrätt gick alla på en blodig och perfekt biff, medan jag åt seabass igen, men denna grillad, med vit sparris. Sååååå gott! Ni vet när en fisk är så god att en sås absolut inte behövs på tallriken. En liten mellandrink i baren med Alex. Det är verkligen så vackert här inne! Det finns typ ingen restaurang som liknar denna på Mallorca - med det pampiga taket och detaljerna. I sommar måste jag gå hit igen, men sitta ute på terrassen och blicka ut över båtarna. Och så kom avslutningen - en dessert x 3. En fondant med vitchokladkräm, mangoglass och en mörkchokladkaka. Tack denna fina lördag. Min fina familj.