Dags att glida in i våra sista dagar på Bali som spenderades i Canggu. Hipstermekkat som typ alla säger är det härligaste området på hela Bali. Vi checkade först in i vår stora och superhärliga villa som låg placerad mitt i centrum, men inte vid de mest trafikerade gatorna. Det låg perfekt! Man vet ju aldrig riktigt när man hyr via Airbnb. Vi var hungriga som bara den och bodde granne med Crate Café som jag hört så mycket gott om, så där blev det lunch! Jag åt deras DragonFruit bowl med massvis med riven kokos, melonbollar och grym granola. Johan tog en bowl med choko flavors och så delade vi på en surdegstoast med spenat, ägg och feta. Det var livet här! För mig som älskar att glo på människor var detta det perfekta stället. Massa cool kids, Bali surfers oxh uppiffade turister som ville passa in. Jag var väl en av dem. Haha! Vi fixade en moppe och betade sedan av lite jobb på ett café som låg precis bredvid vårat hus, där vi också fann denna fantastiska dryck från Jamu Sehati. Det är alltså en slags "china medicine" dryck gjord på massvis med mortlade örter och så kan man välja mellan "booster, anti aging, detox, balance". Dracks med is! Ta hem till Sverige tack? På eftermiddagen packade vi upp våra väskor i garderoberna och bara njöt av några timmar vid poolen. Gött att ha eget hus! Är det någon mer än jag som ÄLSKAR att ha ordning och reda under semestern? Jag kan inte INTE packa upp en väska när jag landar på ett hotell. Jag packade upp på varje ställe där vi bodde på Bali och då även platserna där vi bara bodde i några nätter. Om jag inte gör det blir min själ stressad och irriterad. Och tänka sig att vi skulle pricka in en av favoritrestaurangerna redan först kvällen - Fishbone Local. De har en helt perfekt meny för två som vill äta nästan samma saker, men ändå inte. Alltså massa smårätter! Vi åt först Tuna Taco med sojasenap och rostad majskräm samt ett BBQ flatbread med ricottadip. Någon som har ett bra recept på flatbread? Vi blev besatta av det nere på Bali, så måste börja med det hemma i köket. Mysigt att bjuda gäster på! Och även fläskdumplings (som var SAFTIGA!), korean fried chicken med gochujang och en libanesisk sallad. Allt top notch och stämningen är fullpott. Det var en fin första dag i Canggu. Vi älskade det snabbt som bara den!