I fredags tog jag farväl till landet och Loftahammars Skärgård för att ta mig tillbaka mot livet och Stockholm. Herregud så härligt jag har haft det denna sommar. Snacka om att man lättare blir utvilad när man inte far runt så dant som vi brukar. Vi har ju valt att avboka våra två inplanerade Mallorca-resor denna sommar då det inte gått ihop med våra jobb, samt att vi varit på så sjukt mycket bröllop och möhippor denna vår (underbart!) att vi kände att det fick räcka med resor. Jag hann med: Warsawa, Budapest, Paris och två bröllop i Sverige. För övrigt satt jag här i bilen och var så jävla irriterad - typisk Henrietta trött grej. Jag är FETT trött på Instagram och alla jävla rumpbilder, perfektion och umgängen som inte verkar ha någonting annat för sig än att plåta varandra. Ja jag älskar också att dokumentera mitt liv, men inte som en jäkla plåtning all the time.Omg. Jag släppte det sen och åkte och handlade mat till kvällen. Men innan Stockholm tog vi ett litet mellanstopp hos Philip och Evelyn. Det var kokhett som vi alla vet och vi hoppade direkt på båten och far ut på sjön. Med fina fina älskade Buster i täten. Vi packade lite innan-middag-snacks and drinks och avnjöt det på allra bästa sätt. För några år sedan sålde vi vårt andra landställe i Fjälla utanför Linköping, som ligger i samma sjö där Evelyn och Philip huserar. Så vi tog såklart en sväng förbi för att visa Johan mina gamla hoods och för att se hur de nya ägarna hade gjort om. SUPERKUL! Och gud så jag vill köpa tillbaka det. Hihi. Evelyn och Buster <3 Mina älsklingar! Tillbaka på Sommarhagen satte vi igång och hackade alla ingredienser till kvällen middag och så korkade Evelyn upp en fantastiskt god nyhet från Moet. Och medan paellan gottade till sig i murikkan... ....satt jag och Evelyn och diskuterade drömska bröllop på Mallorca. Extra kul att snacka bröllop med Evelyn nu när hon är nyförlovad. Tada!! Recept på en mustig paella: Stek Chorizo - Ta av med låt oljan ligga kvar. I med gullök, vitlök, röd chili och saffran i oljan - låt det gotta ihop och börja lukta gott. Gärna längre än lagom. I med hela tomater på burk - mosa dem. Salt, Peppar, rökt paprika krydda (mycket!), vitt vin och buljong. Vi tog skaldjursbuljong. I med Arborio riset och låt det gå så länge som det ska. Kör i musslorna, havskräftorna och räkor. Toppa med persilja och massa citron. Jag och Johan blev så inspirerade av vår kompis Adams paella förra helgen på Västkusten, så vi försökte kopiera den rakt av. En paella är ju en paella kan man lätt tänka, men denna tallrik är en riktigt mustig variant. Timmarna gick och plötsligt stod Philips shot-buffé framme. Vi turades om att spela bröllopslåtar och så fick man göra ett framträdande om hur man skulle jobba till musiken. Haha... Sedan avslutade vi med nakenbad och tjafs över musikquiz. Var så sjukt bakis dagen där på. Inte förvånad. Det blir lätt så när bara vi fyra hänger. Hehe... Och så sa vi: let's go back to Sthlm!