Billie. Morgon. Lördag. Denna lördag skulle min kära pappa firas in i 60-åren. Han som inte alls gillar att bli firad var nog glad över corona och att det bara var hans lilla familj som kom bort till Skeppsholmen. Och vår lille släkt. Vi firade med god lunch och massa gott vin på Hotel Skeppsholmen som hade gjort det så fantastiskt fint nu med alla corona restriktioner. Stå och mingla fick vi inte såklart, utan det var en mycket sittandes lunch. Tripp, tripp och trull. Så mycket frågor kring våra looks så jag drar det direkt. Förhoppningsvis kan ni hitta dessa i min shop snart. Vickan: Dress H&M Alex: Kjol H&M Trend och topp Zara Henrietta: Klänning Bric & Lane och väska Mehrotra. Jag åt en varm god fisksoppa baserad på buljong. En supergod buljong. Djup smak och mycket dill! Snackade lite skit och insprierade hela släkten till att börja med "hiss/diss leken" som min familj har en stående tid för en gång om året. Vissa av er har hört om den förut, men vi går egentligen varvet runt på alla familjemedlemmar och ger feedback på varandra. Vad ska utvecklas till nästa år och vad vill vi se mer av? Första varvet det "negativa" varvet och avslutar med årets bästa hos personen som man gärna vill ha ännu mer av. En snabb vända hem för att byta om och på kvällen gick vi till Astoria. Någon mer som varit där? Vill höra vad ni gillade och tyckte? Hurra för mina älskade päron. Jag hade tyvärr inte lyckats fixa platser i matsalen för TJENA så fullbokat det är, men Kristoffer hjälpte oss att lösa bord hur som helst och det blev en supertrevlig lösning med utsikt över minglet. Vi började med ostron och bubbel kom in från födelsedagsfirare på håll. Och det bästa jag vet: Pata Negra. Vi tog även in deras cruditeer som var krispiga som satan. Inredningen.... Jag flyttar in direkt! Blev så sugen på den mossiga gröna till nästa lägenhet. Vi kommer ju nämligen och troligtvis ha mycket trä hemma i nästa lägenhet. Så fint tillsammans. Alltid beslutsångest när man ska beställa huvudrätt. Johan tog köttbiten som var sinnes och det brukar jag aldrig tycka om en köttbit på krogen. Jag vill ju oftast äta fisk eller det gröna på menyn. Men denna var TOP NOTCH! Jag tog musslorna med jalapeno aioli, chamagnegrädde, persilja och urfrasiga pommes. Slurp! Kan varmt rekommendera denna moule. Efter en dag full av mat och firande så gick det inte ned dessert hos någon och vi tog in tryfflar med kaffe. Perfekt avslut innan Astoria tände upp hela restaurangen och alla behövde gå hem... Så sjukt allting är nu ändå. Jag slutar aldrig förvånas över vilken tid vi får uppleva och som kanske Billie får läsa om i "historieboken".