Förra veckan var jag inbjuden till ett event på en restaurang jag velat besöka länge - Restaurang Oxenstiernan, och av en person som man vill hänga med - min goa ELLE-kollega Frida Lund. Hon hade krokat arm med Fiskars och Royal Design och styrt upp en utelunch att avundas om man inte var här. Den här restaurangen såg jag utsågs till Stockholms mysigaste uteservering i år? Jag fattar helt! Billie går ju i förskola runt hörnet och jag brukar ofta kika bort och bli så jäkla sugen på ett glas i just den här trädgården. Massa roliga, balla, kreativa mat- och livsstilsprofiler var där, och så jag. Jag satt med Klaras Mat, Vintugg och Petite Foods. Ett gött jävla gäng och jag öppnade anteckningsboken för att skriva ner alla goa vintips som delades. Maten tillagades i Fiskars grill-sortiment och allt smakade otroligt. Jag älskade denna stekhäll som maten både lagades och serverades på, och så blev jag extra glad över mitt nya rivgärn som visade sig vara en klass för sig när vi kom hem. Den här potatisen var så god att jag vet inte vad jag ska säga. Vet knappt vad det var på, men smör, och somriga färska örter for sure. OBS! Glaset på bild var lika otroligt att dricka ur som det ser ut, men jag vet ej varifrån det kommer. Så jag ska kika med Mira Communications som roddade eventet. Det blev en lång panglunch som avslutades med att Frida tog över köket och bjöd på smörigt grillad sockerkaka med rabarber. Mmmmm... Ska grillas i sommar! Så mysigt att bekanta sig med lite nya ansikten då och då - vill tipsa om deras konton som jag gick och kärade ner mig i senare på kvällen: Vintugg och Petite.foods